Jura - Profesjonalna dysza spieniająca

269,00 zł
Brutto

Przystawka Professional fine foam frother

Ilość

  • Bezpieczne zakupy - szyfrowane połączenie SSL Bezpieczne zakupy - szyfrowane połączenie SSL
  • Szybka dostawa - nawet w 24 godziny od zamówienia Szybka dostawa - nawet w 24 godziny od zamówienia
  • Możliwość zwrotu - bez zbędnych komplikacji Możliwość zwrotu - bez zbędnych komplikacji

Wielofunkcyjny spieniacz jest specjalnie zaprojektowany do przygotowania kaw z podgrzanym i spienionym mlekiem. Można go używać do przygotowania pysznego latte macchiato, cappuccino, gorącego mleka, oraz spienionego mleka do gorącej czekolady - z doskonałym rezultatem za każdym razem.

Pierwszy etap w systemie spieniania mleka w standardzie profesjonalnego baristy. Rewolucyjna technologia spieniania, tworzy pianę mleczną o wspaniałej teksturze i długotrwałej konsystencji, dzięki czemu każdy łyk będzie przyjemnością dla podniebienia. W drugim etapie mleko jest zasysane, a następnie podgrzewane.

W połączeniu z najwyższej jakości kawą, technologia ta całkowicie zmienia doświadczenia z napojami kawowymi. Jest różnica, można zarówno zobaczyć i posmakować.
 
Przystawka Professional fine foam frother zaprojektowana jest w czystym, eleganckim stylu JURA i może być używany ze wszystkimi ekspresami do kawy wyposażonymi w system Connector. *

W celu efektywnego czyszczenia i optymalnej higieny dysza delikatnej pianki jest wyposażona w nowy, wymienny dozownik mleka. Ze względów higienicznych zaleca się regularną wymianę (co ok. 2 miesiące) wymiennego dozownika mleka.

Dedykowany do modeli:

  • E6 / E60 / E600
  • IMPRESSA F7
  • IMPRESSA F8
  • IMPRESSA F85

Rewolucyjna technologia delikatnej pianki

Rewolucyjna technologia delikatnej pianki umożliwia przyrządzenie pianki mlecznej o drobnych pęcherzykach i długo utrzymującej się konsystencji.

Wzornictwo

Proste i eleganckie wzornictwo.

Łatwe czyszczenie

Nowość z wymiennym dozownikiem mleka w celu zapewnienia skutecznego czyszczenia i optymalnej higieny.

72168

Specyficzne kody